Meny Stäng

Så får du vitare tänder

Om det är så att du inte är nöjd med dina tänders färg, går det faktiskt att åtgärda detta och få vitare tänder. Detta kan du åstadkomma på flera olika sätt, beroende på hur mycket vitare du vill att dina tänder ska bli. Några av dessa sätt är bland annat:

>> Slipp Gula tänder med hjälp av tandblekning – klicka här

Att börja sköta munhygienen bättre om man slarvat med den förr

Detta kan nämligen göra att du får bort plack och annat som verkar missfärga tänderna, fast de kanske inte är missfärgade på riktigt. Så var så noga som du bara kan när du borstar tänderna mm.!

Att rengöra tänderna ordentligt hos en tandläkare eller tandhygienist

Detta gör nämligen att all plack och annat som kanske har fastnat eller lagrats på tänderna försvinner. Är inte så där väldigt behagligt, men ger förvånansvärt bra resultat om man inte har kraftiga missfärgningar på tänderna, utan snarare något som sitter fast på dem och får dem att verka missfärgade och gula.

 

Att bleka tänderna hos tandläkaren eller på en skönhetsklinik

Detta kan nämligen ge dig väldigt drastiska resultat och kan hjälpa även den som har mer grava bekymmer med gula och missfärgade tänder. Det mest effektiva sättet att få ordning på tänderna, helt klart!

 

Att bleka tänderna på egen hand hemma

Detta är möjligt eftersom det säljs flera tandblekningsprodukter för hemmabruk numera. Många av dessa är så bra att man får exakt samma resultat med dem som hos tandläkaren, men eftersom man gör delar av jobbet själv, blir det hela billigare. Detta är därför metoden som vi rekommenderar för den som vill se tydliga resultat, men har en mindre budget för detta.

Hemmaprodukterna är mycket lätta att använda och kan vara allt från tandkrämer till tandblekningspennor och bettskenor med blekmedel i och så vidare. Variationen gällande olika produkter är därför mycket stor, vilket gör att i princip alla som vill bleka tänderna kan hitta en lösning som passar dem.